Bertmans in je mailbox

Laat je emailadres achter om je in te schrijven op de nieuwsbrief:

zaterdag, 28 april 2018

Bertmans Centrum geopend!


Nu ook Bertmans aan het Schouwburgplein

Op 21 april is onze tweede vestiging aan het Schouwburgplein open gegaan. Verwacht gerechten zoals je van ons gewend bent, maar dan met nog meer om uit te kiezen in een fijne, mooie omgeving!

Lees meer

Bertmans Centrum is open van maandag tot donderdag van 8 tot 23 uur, vrijdag en zaterdag van 8 tot 24 uur en zondag van 9 tot 22 uur. Adres is Karel Doormanstraat 292, 3012 GP Rotterdam, tel. 010 7420910. Reserveren kan via bertmanscentrum@bertmans.nl.

Kom je snel een keer kijken en proeven?

maandag, 26 maart 2018

Nieuwe kaart!


Ingrediënten van dit seizoen

Met ieder seizoen verandert het aanbod van verse vruchten en groenten. Daarom hebben we een nieuwe kaart!

Lees meer

We hebben een aantal nieuwe toevoegingen naast onze vaste gerechten. Zo hebben we nu viskoekjes, rabarber met biet, een kikkererwtenstoof, een biet- en walnootburger, en een gevogelte gerecht met verschillende bereidingen van parelhoen. Bekijk de dinerkaart.

Voor ontbijt hebben we fruitcrumble met een stoof van appel en rabarber, met daarbij een verveine cashew cream en bij de bircher muesli zit nu grapefruit en banaan. De nieuwe hartige gerechten zijn de rosti en kimchi met rijst en ei. Voor de lunch is er een veggie toast met gegrilde groenten en een Midden-Oosten platter; een feest op je bord met verschillende gerechtjes, zoals tuinbonenfalafel, wortel tahin salade en bloemkooltabouleh.

En bij de dranken is de roze smoothie en iced-coffee terug. We hebben twee nieuwe rode wijnen, beiden 'vin naturel'; natuurwijn. De naam zegt het al, natuurwijn wordt in het maakproces zo weinig mogelijk beïnvloedt, het is zo natuurlijk mogelijk, er wordt o.a. niet geïrrigeerd, er zijn geen chemische toevoegingen en het is niet gefilterd. De wijn is dus vaak troebel. Bijna alles is vegan en biologisch. Laat de terrasdagen maar weer komen! Bekijk de ontbijt-, brunch- en lunch- en drankenkaart.

Zien we je snel?

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 22 uur en zaterdag en zondag van 09.30 tot 17.30 uur. Reserveren kan voor diner, grote groepen op aanvraag: 010 844 8860, info@bertmans.nl.


woensdag, 17 januari 2018

Tweede vestiging Bertmans!


Vanaf april ook op Schouwburgplein

Lieve gasten,

Wellicht hebben jullie al ergens iets gehoord, maar nu is het toch echt officieel; er komt een tweede vestiging van Bertmans!!

Lees meer

We kijken er met trots naar uit om jullie met een uitgebreidere menukaart vanaf april op de nieuwe locatie aan het Schouwburgplein te mogen ontvangen. Hier krijgen we meer ruimte binnen (dus eindelijk ook plek voor groepen) en ook een geweldig groot terras.

Uiteraard blijft Bertmans Noord gewoon het vertrouwde gezellige plekje aan de Rotte.

Tot snel en warme groet,

Niels & Nelleke en het gehele team van Bertmans

vrijdag, 19 januari 2018

We’re hiring!


Nieuwe collega’s gezocht

En met een tweede zaak op komst hebben we natuurlijk nieuwe collega's nodig!

Lees meer

Bertmans heeft een passie voor de gezonde keuken en kookt graag zo verrassend mogelijk. Klinkt dit als muziek in je oren?

We zoeken een sous-chef, zelfstandig werkend kok, kok, bedrijfsleider, medewerkers bediening en een afwasser! Bekijk hier de verschillende functieprofielen en stuur ons snel jouw motivatie en cv.

woensdag, 28 februari 2018

Vegetarische Restaurantweek


Kom dineren bij Bertmans

Van maandag 5 tot en met zondag 11 maart 2018 tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, is de Vegetarische Restaurantweek. En Bertmans doet daar natuurlijk aan mee!

Lees meer

Van maandag 5 tot en met zondag 11 maart 2018 tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, wordt door De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond, de Vegetarische Restaurantweek georganiseerd. En Bertmans doet daar natuurlijk aan mee!

Heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Wij laten je graag zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken smaakt. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: wij zullen je verrassen. Speciaal voor de Vegetarische Restaurantweek hebben we een 3-gangen dinermenu voor €25. 

Reserveren kan via reserveren@bertmans.nl o.v.v. De Vegetarische Restaurantweek. 

Heb je lekker gegeten? Mooie foto? Blij verrast? Deel het met ons! #vegetarischerestaurantweek #weekzondervlees #bertmansrotterdam

vrijdag, 19 januari 2018

Nieuwe kaart!


Ingrediënten van dit seizoen

Met ieder seizoen verandert het aanbod van verse vruchten en groenten. Daarom hebben we een nieuwe kaart!

Lees meer

We hebben een aantal nieuwe toevoegingen naast onze vaste gerechten. Zo hebben we nu bijvoorbeeld mosselen, een knolselderijburger en bloemkoolsteak op de dinerkaart. Zeker het proberen waard! 

Bekijk de ontbijt-, brunch- en lunch- en drankenkaart.

Zien we je snel?

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 22 uur en zaterdag en zondag van
09.30 tot 17.30 uur. Reserveren kan voor diner, grote groepen op
aanvraag: 010 844 8860, info@bertmans.nl.

Mosselen

zaterdag, 25 februari 2017

Dineren bij Bertmans


Vanaf 27 Februari zijn we op maandag t/m vrijdag tot 22:00 open

Het is zover! Vanaf 27 februari gaat Bertmans op doordeweekse dagen ook een avondmenu aanbieden. We hadden deze droom al langer en na twee jaar kunnen we met een mooi team deze volgende stap zetten. Verwacht verrassende, voedzame gerechten, veelal gebaseerd op groenten, zoals je van ons gewend bent. Je kunt een gerecht voor jezelf nemen of het gezellig delen en ook aan de kleintjes hebben we natuurlijk gedacht.

Daarnaast gaan we op de weekdagen ook iets vroeger open zodat we nog beter aan jullie wensen kunnen voldoen. Heb je een vroege meeting, of kom je rechtstreeks vanaf het schoolplein, vanaf nu kan het allemaal vanaf 08.45 uur.

Lees meer

Tot slot, willen we graag iedereen bedanken voor het vertrouwen en het enthousiasme waarmee het bericht over de nieuwe openingstijden is ontvangen. Dat geeft ons nog meer energie om dit fantastische avontuur aan te gaan!

Tot snel,

Team Bertmans

Vanaf 27 Februari zijn we op maandag t/m vrijdag tot 22:00 open

vrijdag, 21 juli 2017

Nieuwe kaart!


Ingrediënten van het zomerseizoen

Met het nieuwe seizoen verandert het aanbod van verse vruchten en groenten. Daarom hebben we een nieuwe kaart!


Lees meer

Denk bijvoorbeeld aan nectarines en aardbeien in de ontbijtgerechten, groene asperges en tomaten in allerlei kleuren voor de brunch en lunch en bieten, venkel en peultjes op de dinerkaart.

Allemaal verwerkt tot heerlijke gerechten gebaseerd op de wereld, zoals je van Bertmans gewend bent. Zien we je snel?

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 22 uur en zaterdag en zondag van 09.30 tot 17.30 uur. Reserveren kan voor diner, grote groepen op aanvraag: 010 844 8860, info@bertmans.nl.